رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه

هولدینگ گسترش و توسعه صنایع بهپرور

فرم ارسال پروپوزال

  • در صورتی که شخص حقیقی هستید عنوان کنید.
  • انواع فایل های مجاز : pdf.
    اطلاعات تماس، تاریخچه کوتاهی از شرکت، کد نیاز مورد نظر و توضیح اجمالی از راه حل پیشنهادی را به صورت خلاصه ارسال نمایید.
آنچه در رویداد ارائه نیازهای فناورانه هلدینگ بهپرور گذشت:

رویداد ارائه نیازهای فناورانه هولدینگ گسترش و توسعه صنایع بهپرور با کارگزاری شرکت دانش‌بنیان کاریز اعتماد و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف ارتقای فناوری در صنایع موجود، توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان و ایجاد درک مشترک از توانمندی‌ها و نیازهای طرفین  21 دی ماه 99 در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

در این رویداد با حضور مجازی شرکت‌های دانش‌بنیان در ابتدا مهندس اکبری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان یوتاب از آمادگی مجموعه بهپرور در همکاری با نوآوران و فناوران سخن گفت. سپس از مهمانان

دکتر بهروز، مدیر کارگروه صندوق پژوهش و فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد ارائه نیازهای فناورانه بهپرور در مورد صندوق‌های پژوهش و فناوری توضیح داد و گفت: این صندوق‌ها برخلاف بانک‌ها که صرفا تامین مالی انجام می‌دهند، نهاد تامین مالی حوزه علم و فناوری با رویکرد توسعه این زیست‌بوم است. در حال حاضر 55 صندوق پژوهش و فناوری در تمامی استان‌ها و تهران فعال هستند که خدمات مختلفی چون ارائه انواع تسهیلات با نرخ پایین 4 تا 9 درصد، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری انجام می‌دهند.

بهروز در ادامه افزود: صندوق‌های پژوهش و فناوری تاکنون 2400 میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و فناور و و استارت‌آپی پرداخت کرد‌اند. صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت مالی از شرکت‌ها قید دانش بنیان دارد و از غیر دانش بنیان‌ها به لحاظ قانونی نمی‌تواند حمایت کند اما صندوق‌های پژوهش و فناوری از شرکت‌های فناور، خلاق و استارتآپی نیز می‌توانند حمایت کنند.

مدیر کارگروه صندوق پژوهش و فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان خاطرنشان کرد: حوزه بهپرور تقاضای فناوری دارد که همراه با صندوق پژوهش و فناوری کشاورزی و صندوق نوآوری و شکوفایی مثلثی برای حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه فراهم می‌کند و می‌توانند به رشد این حوزه کمک کنند؛ به عبارت دیگر صندوق پژوهش و فناوری کشاورزی به عنوان واسط، منابع مالی صندوق نوآوری و شکوفایی را در اختیار توسعه زیست‌بوم فناورانه کشاورزی قرار می‌دهد.

دکتر شهریاری مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی پیرامون حمایت‌های این صندوق از رونق بخش کشاورزی، دکتر صارمی مشاور معاونت سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از نقش معاونت در همرسانی بین بخش‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور سخن گفت.

در ادامه این رویداد، دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی برخی از خدمات این صندوق در حوزه بهم‌رسانی طرف عرضه و تقاضای فناوری را تشریح کرد و گفت: حوزه تمرکز صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان است اما در سال‌های اخیر مسیرهایی برای کمک به استارت‌آپ‌ها و فناوران نیز طراحی شده است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: رویدادهای بهم‌رسانی با هدف کمک به صنایع بزرگ در شرایط تحریم، تزریق فناوری، توسعه بازار دانش بنیان، تقویت روحیه خودباوری جوانان، جلوگیری از خروج ارز و ایجاد اشتغال پایدار برای دانش آموختگان دانشگاه برگزار می‌شود. نزدیک به 300 نیاز فناورانه در رویدادهای بهم‌رسانی عرضه و تقاضا معرفی شده و بیش از 300 جلسه مذاکره B2B نیز بین عرضه کننده کالای دانش بنیان و متقاضیان برگزار شده است.

در بخش بعدی مهندس فارغی بنیانگذار مجموعه بهپرور عنوان کرد: بهپرور تنها شرکتی‌ است که از همان ابتدا از نوآوری در صنعت حمایت کرده و نتیجه آن هم حاصل شده است. ما امرزو به دنبال آنیم که با بکارگیری از اطلاعات و دانش صنعتی در بخش بازرگانی هم‌رسانی میان بازیگران صنعت اتفاق افتد. هم‌چنین مهندس صفیه فارغی معاون بازرگانی گروه صنعتی بهپرور به دغدغه‌ها و مسئولیت اجتماعی این هولدینگ در رابطه با حفظ محیط زیسو استقبال از راهکارهای جایگزین مصرف پلاستیک اشاره کرد.

در ادامه این رویداد نیازهای فناورانه هلدینگ گسترش و توسعه صنایع بهپرور در چند حوزه مطرح شد که در ادمه به اختصار اشاره شده است.

·       واحد فروش گوشت مرغ با نیازهایی چون افزایش قدرت ماندگاری مرغ برای جلوگیری از بوگرفتگی، استقبال از ظرفیت همکاری در فروش اینترنتی و آنلاین، استقبال از پیشنهاد محصول منحصر به فرد بر پایه مرغ و خاص بهپرور از نظر مزه، بسته‌بندی و سایر خدمات

·       واحد کنترل و فرآوری/توزیع: جایگزینی سبد‌های حمل گوشت مرغ با وسیله‌‌ای متناسب و یکبار مصرف و همسو با مقررات محیط زیست، ایجاد راهکار برای کاهش کسری سبد و شیوه‌ی متناسب کنترل موجودی سبد‌های حمل مرغ گرم، کنترل بهتر و بیشتر شبکه‌ی توزیع به صورت آنلاین و کنترل مسیرهای انحرافی و توقف‌های غیر ضروریف دستگاه تشخیص آسیب دیدگی لاشه قبل از پوست‌کنی

·        واحد تولید/بهداشت و دامپزشکی: دستگاه اسپری شارژی واکسن با اتمایزر دیسک چرخان، بومی سازی دستگاه تزریق خودکار واکسن برای جوجه‌های یک روزه در هچری، راهکار کاهش قیمت تمام‌شده دان آماده و کاهش ضریب تبدیل و کاهش قیمت تمام‌شده گوشت مرغ ناشی از تغذیه (مواد جدید استفاده از بایوپروداکت‌های کارخانجات دیگر)

·        واحد ارتباط با مشتری: شیوه‌های بهبود ناوگان حمل مرغ زنده در جهت کاهش افت بین‌راهی، کاهش ضایعات، امکان جابه‌جایی در ساعات گرم روز در تابستان برای استفاده کامل از ظرفیت کشتارگاه‌ها ، خودروی حمل جوجه 1 روزه، کمک به آموزش نیروی انسانی متخصص کارگری

·       واحد تامین مالی و سرمایه‌گذاری: طرح‌های تولیدی خارج از کشور برای تامین نیازهای داخلی مربوط به صنعت، آمادگی جهت سرمایه‌گذاری در نرم‌افزارها و فناوری‌های مالی مبتنی بر هوش مصنوعی

·       واحد منابع انسانی: شیوه‌های تاثیرگذار در آموزش نیروی انسانی موثر به ویژه اکثریت پرسنل کارگری و افزایش وفاداری و ماندگاری پرسنل، شیوه‌های کاهش نیروی انسانی ستادی و متناسب‌سازی آن با بخش عملیات با استفاده از مدل‌های افزایش بهره‌وری، مدیریت پراکندگی پروژه‌ها و راهکارهای فرایند کنترل تردد و پرسنل

·       واحد سیستم‌ها و روش‌ها: ابزار شمارش و کنترل هوشمند موجودی خط تولید (مرغ زنده در زنجیره/ مرغ مادر/ مرغ گوشتی / گوشت مرغ سرد) در سالن مرغداری و به هنگام بارگیری راحت، سریع و مقرون به صرفه ترجیحاً بر پایه هوش مصنوعی ، ابزار شمارش کنترل هوشمند تلفات، تشخیص بیماری در فارم‌ها بر پایه فناوری

 

·       همچنین در این رویداد شرکت دانش بنیان یوتاب نیازهای فناورانه‌ای چون ارائه غذای گرم از طریق Vending Machine، ظروف بسته‌بندی با فرم، اندازه و رنگ خلاقانه و مناسب برای غذای گرم، سرمایه‌گذاری در طرح‌های استارت‌آپی در حوزه IT را ارائه کرد.